Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag Apeldoornse Boys JO11-1JM 🟡🔴

23 april 2024 14:45

Afgelopen zaterdag speelde onze onder 11 tegen WSV JO11-3 op Sportpark Malkenschoten. Het was de derde wedstrijd alweer voor de promovendus in de 2e klasse. Apeldoornse Boys hadden 2 wedstrijden gespeeld en net zoals de tegenstander van de 3e speelronde nog geen punten behaald. Na een spannende en enerverende wedstrijd werd het 4-4.

𝐕𝐞𝐫𝐬𝐥𝐚𝐠 𝐀𝐩𝐞𝐥𝐝𝐨𝐨𝐫𝐧𝐬𝐞 𝐁𝐨𝐲𝐬 𝐉𝐎𝟏𝟏-𝟏𝐉𝐌 𝐯𝐬 𝐖𝐒𝐕 𝐉𝐎𝟏𝟏-𝟑:

Vandaag stond de wedstrijd tegen WSV JO11-3 op het programma. Na vorige week hoopten we dat het vandaag een stuk beter zou gaan.
Dat het beter zou gaan was wel duidelijk. Vanaf minuut 1 werd er goed gevoetbald, goed overgespeeld en kansen gecreëerd. Na 10 minuten spelen hadden wij de eerste erin liggen en na 6 minuten nummer 2. Helaas maakte WSV op 2 vervelende momenten een doelpunt. Net voor en net na de rust. 2-2.
Na de rust bleven we redelijk goed voetballen, maar WSV werd ook sterker. Dit resulteerde in kansen voor beide teams. WSV kwam zelfs op 2-3. Het zou toch niet....
Gelukkig niet. Ze bleven er voor strijden en dat resulteerde in de gelijkmaker en de 4-3 in een paar minuten. Gezegd moet worden dat dit het mooiste doelpunt van de ochtend was. Een bekeken schot vanaf een meter of 20 over de keeper heen.
Helaas viel in de allerlaatste slotseconde toch nog de 4-4.
Ons eerste punt in de 2e klasse. Supertrots op Boys en Girls van onze JO11-1JM. 💛❤️