Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag Apeldoornse Boys O23-1 ⚽️🟡🔴

16 april 2024 22:00

Vanavond moest onze O23-1 thuis tegen csv Apeldoorn O23-2. Onder toeziend oog van een drukbezocht Sportpark Malkenschoten was er een waar voetbalgevecht te zien met velen kansen, strijd en passie. De Wapendragers trokken uiteindelijk aan het langste eind en boekten een belangrijke overwinning vanavond. 💪🏼💛❤️

𝐁𝐞𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐝 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐨𝐨𝐩 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐝𝐬𝐭𝐫𝐢𝐣𝐝?

🔗 Lees het verslag dan via de website of op onze Clubapp.

Vanavond moest Apeldoornse Boys O23-1 tegen csv Apeldoorn O23-2 voor de competitie. Om 19:30 was de het complex aardig volgelopen om de wedstrijd te zien. Beide ploegen moesten een overwinning pakken om richting de 3e plek te gaan. De wedstrijd begon nog in de zon en zowel de spelers als de supporters hadden er veel zin in.

De Boys begonnen erg vel aan de wedstrijd en zaten er kort op. Bij vlagen werd hier onderuit gespeeld door csv in de openingsfase. Tot aan het eerste half uur waren er wat mogelijkheden aan beide kanten, maar nog geen hele grote mogelijkheden. Echter was er in de 31e minuut een goede aanval van de kant van de Boys. De spits treuzelde helaas iets te lang, waardoor de verdediger de grote kans ongedaan kon maken. Uit de snelle tegenaanval aan de kant van de stadsgenoten scoorde csv Apeldoorn, na een mooie aanval de 0-1. Apeldoornse Boys toonde na deze goal veerkracht en het spelbeeld bleef heen en weer gaan. Vlak voor rust maakte Junior Palts een weergaloos doelpunt onder groot gejuich vanaf de tribune. Enkele minuten hierna werd er afgefloten voor de rust. Ruststand: 1-1.

De tweede helft ging het weer net zo intens verder als in het eerste deel van de wedstrijd. Na een aantal kansen van Apeldoornse Boys, kwam de Boys op een 2-1 voorsprong '59. Dave van de Kamp bleef voor het doel erg rustig. Hierna pakten de tegenstander de overhand en waren steeds dreigender vanaf de 70e minuut. In minuut '82 scoorde csv Apeldoorn de 2-2, na veel dreiging. Gelukkig voor de Boys was dit buitenspel. Hier kwamen ze dus goed weg. De jongens van csv drukten door, maar slaagden er, op een bal op de lat na, niet meer in om erg gevaarlijk te worden voor het goal. Het was al met al een sportief, maar intens potje voetbal. Geweldig opwarmertje voor de Champions League! 😉

Een bevochten overwinning dus voor Apeldoornse Boys O23-1. Hierdoor kan de ploeg weer naar boven kijken op de ranglijst.