10 oktober 2020 15:00

Accommodatie

Onbekend

Het was weer zaterdag. Zaterdag is de mooiste dag, van de week, want je wist, als je naar je vriendjes keek. Die gaan weer heel wat beleven.

De eerste belevenis al voor de wedstrijd. De wedstrijd ving om 15:00 aan. Een zonnige zaterdagochtend werd opgevolgd door een zonnig begin van de middag. Om 15:00 ging het ontzettend regenen, net als vorige week dus.

Gezien het spel van vorige week, zou het vandaag vooral beter kunnen gaan. Het tegendeel was waar, de eerste helft was heel slecht. Een discussie laaide op in de rust. Waar de fout lag, is tot op dit moment nog niet helemaal duidelijk.De meningen hierover verschillen, maar het was dus niet goed. De stand met rust was 0-2 voor de mannen in groen en wit.

Stijn en Pascal vervingen Konnie en en Jeffrey L bij aanvang van de tweede helft. Het spel werd iets beter, vooral de felheid werd beter. Op strijdkracht vochtten de zuidelijke Boys zaterdagformatie zich terug in de wedstrijd. Een aansluitingstreffer in 65e minuut van Pascal op aangeven van Jaap maakte niet het verschil. Ondanks invallers Ugur, Peter en Dennis konden we het niet rechttrekken. Een natte zaterdagmiddag, maar gelukkig zijn we afgedroogd. Op naar volgende week!

Door gebrek aan voldoendes ben ik zo vrij geweest om cijfers te vervangen door opvallende statistieken van de wedstrijd: Jesse 2 handschoenen, Kevin L 3,5, Tom 6, Ali 0 keer naar voren gerend, Jeffrey L 2 overtredingen, Nick 35 minuten, Alex 8km, 2 keer kramp, Jeffrey V 1 vrije trap, Konstantin 1 helft, Sander 4 keer hulp gekregen, Tim geen eten en zonder sokken naar bed. Jaap 1 assist, 6 overtredingen, Stijn 1 zieke trip, Pascal 20 minuten, morgen legday
Ugur 3 meter over, Peter maar 2 trucs, Evert 6x gewisseld, Jandré 12x voor buitenspel gevlagd,