Datum

12 september 2020 15:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag tegen VV Dieren. Voor de verandering, een ingewikkelde opdracht voor de wedstrijd. Winnen of winnen met 9-0 of meer. Bij een stand van 9-0 zouden we door gaan in de beker. Maar moet je dat willen. Al snel besloten we er voor te gaan. Iedereen op Sander Ruisch en Jeffrey Lamberts na wilde door in de beker. Zij hebben de eerst volgende bekerwedstrijd corveedienst.

Het begin was stroef, of naja... de eerste 5 minuten. Na 5 minuten kwamen we op voorsprong door een goal van Pascal. De assist was van maestro Veldhuis. We speelden de wedstrijd op het tweede veld, wat ons op voorhand zorgen baarde. Na 8 minuten maakte Pascal na afjagen van de keeper de 2-0. Nabij de 15e minuut maakte Pascal wederom een goal na een assist van Pierre (no cap). Na de derde goal werd Tim op scherp gezet. Tim is Pascals enige bedreiging voor de topscoorderstitel. Deze opmerking was niet aan dovemans oren gericht. Want in de 20e minuut maakte Tim de 4-0. Slechts 2 minuten later scoorde Pascal de 5-0 uit een strafschop. Deze pakte hij af van Tim, wat ronduit schandalig was. Er was tussen de 22e minuut en de 45e minuut volgens notulist Evert geen doelpunten. Wat opvalt is dat in de 45e minuut 2 doelpunten vielen. Jaap scoorde na een assist Ugur en maestro Veldosso scoorde direct uit een vrije trap.

In de rust kwamen SR, NH, JL en AKL er in voor PvE, TO, KL en UK. Dit boeit verder nauwelijks. In de 48e minuut scoorde Tim opnieuw, assist van Pierre (no cap). In de 55e minuut kwam de omslag, de 9-0. Opnieuw een goal van Tim. Assist van Jeffrey ‘7’ Lamberts. De 10-0 viel uit een vrije trap van maestro Veldosso. De 11-0 was een goal van Vincent. Een ongelooflijk mooie goal. Wel foutje van Sjaak (de keeper van Dieren). Het werd uiteindelijk 12-0 in de 85e minuut. Opnieuw een goal van Tim, assist van Vincent. Een belangrijke goal van Tim, die in het spoor van de wout blijft.
Het was een saaie wedstrijd, ook niet heel leuk ofzo. Dieren bleef op het veld staan, wat wel netjes was. We zijn nu door in de beker, dat is opzich wel geinig. Jaaps vader was aanwezig.

Volgende week eerste competitiewedstrijd. Hartstikke spannend.