Datum

3 oktober 2020 15:15

Accommodatie

Onbekend

Een mooie dag. Onderweg naar Eerbeek zei de keeper dat het ‘echt mooi weer’ was voor een goede pot. Dit sloeg al snel om. Toen wij ten strijde traden om 15:15 was het weer rigoureus omgeslagen. Het was ronduit deprimerend. Droog werd miezer, miezer werd regen. En regen, en regen, en regen. Het regende echt de hele tijd.
We begonnen slecht. Na 10 minuten dramatisch spel werd het 1-0 voor de Eerbeekse Boys. Het duurde 5 minuten voor wij iets terug deden. Dennis van Zeist, die in de basis begon, raakte na 10 minuten geblesseerd en werd vervangen door Tom Oosterman. Tom Oosterman gaf in de 15e minuut een voorzet die werd verlengd door een speler van het Eerbeeks derde zaterdag senioren selectie. 1-1, maar het was nog steeds treurig.
Het werd in de 25e minuut dan ook 2-1 voor de Eerbeekse Boys. 10 minuten later scoorde wij nogmaals een lelijke goal, Pascal maakte een nogal klutserig doelpunt. Maar hij telde wel! Om de eerste helft te besluiten beschoot Jeffrey ‘7’ Lamberts om nabij de cornervlag de plaatselijke rechtsback die diep ging door midden te zagen. Onnodig, zou je kunnen zeggen. Ik zeg dat niet, maar verstandig was het niet.

In de rust was er geen thee. We besloten in de regen te blijven staan, we waren toch al nat. Behalve Ozan ‘leider’ Ozkan. Die stond met waterdichte hoed onder een paraplu.
De tweede helft ging Kevin in het veld staan. Jeffrey Lamberts ging toen maar naar de kleedkamer. Tim ‘topscoorder, Kaart was trouwens net voor de rust er in gekomen op de plek van Vincent Ruisch. Rond de 55e minuut ging Pascal naar de grond in de 16 van de tegenstander. De scheidsrechter besloot de bal op de stip te leggen, waarschijnlijk wilde hij geen boete. Pascal benutte de strafschop zelf. 2-3 voor de Apeldoornse zaterdag tweede selectie uit Zuid. Peter, die geen aanvoerder was omdat hij niet in de basis begon, viel daarna in, evenals Alex. Jeffrey V en de tweede Ruisch gingen er af. Na Eerbeekse Boys een tijdje te hebben laten sputteren besloot de zaterdagselectie de wedstrijd in het slot te gooien. In de 80e minuut braken Peter en Pascal uit, waar voorgenoemde de afronding voor zijn rekening nam. 2 minuten daarna scoorde Stijn de gastarbeider de 2-5. Nick besloot een beschamende nederlaag voor Eerbeek af te wenden door de bal achter onze eigen sluitpost te werken. De eindstand was 3-5. Na illegaal te douchen keerden wij huiswaarts. De eerste wedstrijd werd meermaals uitgesteld, maar hebben wij nu toch achter de rug. Op naar volgende week.

Cijfers:
Keeper 7,1 -Stijn 7,4 - Ali 6,4 - Dennis 10 (minuten) - Jeffrey L 7 (eigenlijk niet)
Nick 7,2 - Ugur 7 - Jeffrey V grotendeels afwezig ivm weer - Ruischen 6,8 - Pascal 7,2