22 augustus 2020 15:00

Accommodatie

Onbekend

Apeldoornse Boys - Groen-Wit
De eerste wedstrijd in heel lang. Nog langer geleden: een wedstrijd op zaterdag.
Er is niet veel veranderd, we begonnen 11-tegen-11 met een man met fluit en twee mannen met vlaggen. We begonnen dus met z’n 11e. Het was voetballend niet best, maar het was dan ook pas de eerste keer sinds lange tijd. Voor de wedstrijd begon, regende het heel hard. Op verzoek van de scheids hebben we aftrap iets uitgesteld. De meeste kansen waren voor Groen-Wit, vooral over de kant van Stijn. Dat hadden die gasten goed bekeken. Na een aantal flitsende aanvallen van de Boys, scoorde Pascal de eerste. Assist van Pierre de Ster die vreemd genoeg de aanvoerdersband aan Tom had gegeven.

Toen was het rust, helaas geen thee.  Na de rust, gingen we weer voetballen. Nick Holtrop en de trainer gingen weg. Met interim trainer van Zeist gingen we naar er weer voor. Het bleef lang 1-0 in het voordeel van de Wapendragers. Op gegeven moment was de tank bij Groen-Wit leeg en konden wij met onze ongekende snelheid daar van profiteren. Na een mooie aanval scoorde Ugur de 2-0, assist van Pascal die dus toch kan passen. De 3-0 werd gescoord door Pascal. De assistgever was onbekend, dus ik geef de assist aan Alex. De 4-0 werd gescoord uit een onmogelijke hoek door Konstantin Klemm, assist Ozan. Toen floot de scheidsrechter gelukkig af, want het was wel goed geweest.

Jesse 7,5 - Stijn 7,5 - Tom 7 - Nick 7 - Jeffrey L. 7 - Ozan 7,4 - Jeffrey V. 7,5 -  Tim 7,5 - Alex 7,6 - Pascal 8 - Peter (c) 7,5 - Ugur te laat, dus 6
Sander 7,5 - Vincent 7,5 - Bas 8 - Kevin 7,5 - Evert 7 - Dennis 8,5 - Jaaps vader 4 - Jaap 4 - Jandré 7,5 -

Voor vragen en/of op-/aanmerking ben ik niet bereikbaar.